Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Stel een vraag over fotografie

Op deze pagina mag je alles vragen over fotografie, en waar je graag meer informatie over zou willen krijgen. Je ontvangt altijd een antwoord, hoe moeilijk de vraag ook is. Dus pak je kans en voorkom urenlang zoeken op het internet. Stel je vraag aan mij, dan ga ik ermee aan de slag!

Het enige wat je ervoor hoeft te doen doen is je naam en emailadres, samen met je vraag, in te vullen in het reactieformulier onder aan de pagina. Dan ga ik ermee aan de slag. Binnen enkele uren tot enkele dagen krijg je van mij zo goed mogelijk antwoord! Meer hoef je niet te doen, ideaal toch?

Waarom doe ik dit?

Ik vind het leuk om mensen iets te leren – vandaar ook mijn werk in het onderwijs – en dat kan op deze manier. Zelf had ik ook allerlei vragen toen ik begon met fotograferen, en nu ben ik in staat om anderen te helpen en adviseren bij allerlei vragen. Je krijgt altijd een reactie, ook als ik het niet weet.

Informatie die mij helpt je vraag beter te beantwoorden:

  • Welke camera gebruik je?
  • Welk objectief gebruik je?
  • In welke omgeving wil je de foto’s gaan maken?
  • Wat moet het resultaat volgens jou zijn?

Met deze informatie kan ik je gerichter helpen.

Waar wacht je op?