Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Agenda Workshop Basis Fotografie eerste helft 2015

De Workshop Basis Fotografie van Fotoclub.nu werd voor het eerst gegeven op 19 oktober 2013 in Utrecht. We zijn nu meer dan jaar verder en het is tijd om de agenda voor 2015 bekend te maken. Ook dit jaar zullen er weer een aantal workshops plaatsvinden in Utrecht.

Wat leer je in een Workshop Basis Fotografie?

In deze workshop leer je in 1 dag hoe je camera functioneert. Het diafragma, de sluitertijd, en de ISO waarde worden hier uitgelegd aan de hand van theorie. Die theorie wordt in de praktijk gebracht met diverse oefeningen.

De reacties van cursisten zijn erg positief:

“Naast een degelijke theoretische uitleg ga je ook veel in de praktijk aan de slag. Dan wordt echt duidelijk hoe het diafragma, sluitertijd en ISO waarde werken!”

Aan het einde van de dag heb jij je camera volledig onder controle. Na afloop kan je bepalen hoe de foto eruit moet komen te zien, en dat met de instellingen van je camera mogelijk maken! Je hebt de AUTO stand van je camera niet meer nodig!

Data

De eerste workshops worden op de volgende data gehouden:

  • Zaterdag 28 maart 2015
  • Zaterdag 23 mei 2015
  • Zaterdag 18 juli 2015

Na 18 juli zullen nieuwe data bekend gemaakt worden voor de tweede helft van 2015.

Meer informatie?

Meer informatie over de Workshop Basis Fotografie vind je op deze pagina.

Aanmelden!

Je kunt je hier opgeven voor de Workshop Basis Fotografie in Utrecht. Je kan na het betalen de gewenste datum kiezen om je in te schrijven voor de Workshop Basis Fotografie.