Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Extra beveiliging

De beveiliging op deze website is aangescherpt. In de afgelopen maanden is duidelijk geworden dat het internet niet altijd zo veilig is als gedacht wordt/werd. Overheden en andere instanties slaan op grote schaal internetverkeer op.  Wat met deze informatie gedaan wordt is niet altijd bekend. Persoonlijk vind ik dit niet kunnen (ook al heb ik niets te verbergen).

Een manier om dit tegen te gaan, of in ieder geval lastiger te maken, is om het internetverkeer tussen de website en de bezoeker te versleutelen. Dit is een beveiliging waardoor mensen van buitenaf niet kunnen zien welke website je bezoekt. Deze beveiliging kun je herkennen aan het slotje wat in de adresbalk van je browser wordt getoond.

Wat is er veranderd?

Vanaf vandaag zie je dit slotje in de adresbalk staan.

Je ziet hier het slotje bij de website maartenvandekamp.nl wat aangeeft dat het internetverkeer versleuteld wordt

Dit geeft aan dat het internetverkeer tussen jouw computer/laptop/tablet/smartphone versleuteld wordt. Daardoor is het voor hackers of anderen die kwaad in de zin hebben lastiger om je te volgen op internet.

Voor jullie als bezoekers veranderd er helemaal niets. Alles wordt automatisch geregeld zodat je altijd de beveiligde website bezoekt.

Relevante artikelen

Er zijn geen relevante artikelen beschikbaar