Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

19 oktober 2013 Workshop Basisfotografie in Utrecht

Naar aanleiding van een eerdere workshop heb ik besloten om voor Fotoclub een andere workshop te geven, namelijk de workshop Basisfotografie. Deze workshop is voor de beginnende fotograaf die normaal gesproken op de automatische stand fotografeert, en graag wil ontdekken wat er nog meer mogelijk is met zijn/haar camera.

Je gaat in deze 1 daagse fotografie workshop alles direct in de praktijk, met je eigen camera toepassen. Je leert de basisbegrippen van de fotografie en hoe je een foto technisch goed kan maken. Welke effecten kan je bereiken met de instellingen van je digitale camera? Daarnaast ervaar je hoe je kan omgaan met licht en compositie om je foto’s nog mooier en spannender te maken.

Aan het einde van de dag ken je jouw digitale camera van voor tot achter en kan je fantastische foto’s maken precies zoals jij dat wilt.

De drie belangrijkste onderwerpen in deze workshop zijn het gebruiken en toepassen van sluitertijd, diafragma en ISO-waarden.

De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn. De cursus wordt op zaterdag 19 oktober 2013 in Utrecht gegeven.

Wil jij graag beter je camera leren kennen en past deze workshop helemaal bij jou? Geef je direct op.