Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Impressie Startweek 2012

Ik werd door de Protestantse Gemeente Barneveld gevraagd om te fotograferen tijdens de startweek van 7 t/m 9 september. Mijn tweede opdracht sinds dat ik de musical Visserslatijn heb gefotografeerd en weer een hele uitdaging om te doen. Het begon op vrijdagavond met een volleybaltoernooi en een kinderdisco.

Op zaterdag was er een spelochtend voor kinderen, een vossenjacht en een spooktocht. Bij de laatste twee activiteiten ben ik aanwezig geweest om foto’s te maken. Op zondag heb ik tijdens en na de dienst gefotografeerd en ‘s avonds ben ik aanwezig geweest bij de Gospelworkshop en de Frisdienst.

De foto’s van dit weekend zijn ook getoond tijdens de ochtenddienst op zondag en de Frisdienst op zondagavond. Heel bijzonder om op deze plek mijn eigen foto’s terug te zien :)

Het was een intensief weekend vanwege de vele activiteiten die plaatsvonden en dat zorgt voor veel foto’s. Hieronder staat een selectie van de mooiste foto’s.

Fotogalerij