Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Musical Visserslatijn PKN Barneveld

In Barneveld zijn de Immanuëlkerk en de Bethelkerk gefuseerd in de Protestantse Gemeente Barneveld. Deze fusie werd een hele week lang feestelijk gevierd met als hoogtepunt de musical Visserslatijn. Deze musical gaat over het leven van Petrus.

Geroepen worden en groeien zijn de woorden waarom het draait in de musical Visserslatijn. In deze musical laten we niet zien wat er echt gebeurd is en vertellen we evenmin nauwkeurig de Bijbel na. – PKN Barneveld

Ik ben gevraagd om foto’s te maken van deze musical. Mijn website was bekeken en ze vonden de foto’s die ik maakte erg mooi. Ik vond het een enorm compliment dat ik ben gevraagd om dit te doen!

Voor deze avond had ik alleen mijn Canon 17-85 lens beschikbaar op de 500D. De lens was niet geschikt voor het (weinige) licht dat gebruikt werd voor de musical. Gelukkig kon ik van iemand de Canon EF 35mm f/2 lenen. Met deze lens lukte het mij om op f/2,  ISO 1600 en 2/3 tot 1 2/3 stop onderbelichting foto’s te maken met sluitertijden van minimaal 1/100ste.

Een aantal foto’s van de musical:

Hier zijn de andere foto’s van mij te vinden | Foto’s op de site van de Protestantse Gemeente Barneveld