Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Fotoshoot in Barneveld – Schaffelaarse Bos

Een paar dagen geleden heb ik de Canon EF 85 mm f/1.8 USM aangeschaft en ik vond het tijd om de prestaties van deze lens te testen voor portretfotografie. Daarvoor heb ik een bekende uitgenodigd om te vragen of ze tijd en zin had voor een fotoshoot in het bos. Ik heb bewust voor de avond gekozen omdat het licht dan zachter is en de lens beter tot zijn recht komt.

Ik heb de foto’s geschoten tussen 9 uur en half 10 ‘s avonds tijdens de ondergaande zon. Er is geen gebruik gemaakt van een flits en de witbalans stond op Zon ingesteld. De ISO stond op Auto ingesteld en soms is deze ingesteld op een hogere ISO waarde dan door de camera werd aanbevolen.

Foto’s

Dit zijn de foto’s

De ouders behouden het recht om een foto te verwijderen als zij dit willen.