Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Radiostilte van bijna 6 maanden

Het is bijna 6 maanden geleden dat ik een artikel heb geplaatst op deze website. Er was sprake van een ingelaste radiostilte, omdat ik in deze maanden heel druk ben geweest met mijn opleiding docent Omgangskunde. De kans is heel groot dat jullie hier iets van gemerkt hebben omdat er in deze 6 maanden geen nieuw artikel geplaatst is, er niets gebeurt is met vragen die gesteld zijn via de Stel een vraag pagina, en de inzendingen die binnengekomen zijn via het contactformulier onbeantwoord zijn gebleven.

Dit betekent dat ik in de komende dagen 89 reacties ga beantwoorden, en alle emails die via het contactformulier binnengekomen zijn zullen ook beantwoordt worden.

Iedereen krijgt een antwoord ongeacht wanneer de vraag gesteld is.

De oorzaak van de radiostilte

Ik volg een vierjarige HBO opleiding tot docent Omgangskunde en 2014-2015 is het laatste studiejaar van deze opleiding. Ik heb echter in het derde jaar een onverstandige keuze gemaakt waardoor ik het afgelopen jaar extra werk heb moeten doen.

Dat heeft als gevolg dat ik nu in mijn zomervakantie aan de slag moet om deze opleiding af te ronden, en de meeste tijd van deze zomervakantie zal besteed worden aan het afronden van mijn studie.

Ik wil deze studie in oktober 2015 afronden zodat ik mij daarna volledig kan gaan storten op mijn baan in het onderwijs. Ik heb een jaarcontract gekregen op een MBO school!

Daar zal ik veel tijd en energie in gaan steken, wat betekent dat ik voor andere zaken minder tijd zal hebben.

Fotografie en de website

Wat betreft fotografie zal er waarschijnlijk minder tijd beschikbaar zijn. Dat betekent dat ik minder tijd zal hebben om ergens heen te gaan of om mij ergens in te verdiepen. Ik ga de camera absoluut niet verkopen, maar ik zal moeten kijken hoeveel tijd ik hiervoor beschikbaar kan maken.

Wat betreft de website: daar waren eerder heel veel ideeën over en er lagen allerlei plannen klaar om uitgevoerd te worden, maar wat ik nu met de website wil doen en welke richting ik op wil, daar moet ik nog goed over nadenken.

Nieuwe functionaliteit

Eén nieuwe functie kan ik in ieder geval al onthullen, al wordt dit momenteel nog wel getest: een email notificatie wanneer iemand reageert op jouw reactie.

Op deze manier weet je direct wanneer iemand gereageerd heeft op jouw reactie. Dan hoef je niet elke keer de website te bezoeken om te controleren of je al respons hebt gekregen op een vraag of een reactie!

In de tussentijd

Blijf vooral je reacties en vragen insturen onder de artikelen en via de Stel een vraag pagina en het contactformulier!