Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Spelen met de Nikon J1

Vandaag was ik op bezoek bij een vriendin omdat ze mij verteld had dat ze een Nikon J1 had gekregen. Ik was benieuwd naar die camera omdat ik (als Canon fotograaf) niet gauw in de buurt kom van Nikon. De nieuwsgierigheid won het. Het is echt een heel ander type camera dan mijn eigen Canon EOS 500D. Na een uurtje kon ik de meeste instellingen al vinden in de menuutjes van de camera en was ik enigszins aan de bediening gewend.

Op deze camera zat de Nikon 1 Nikkor VR 10-30mm f/3.5-5.6 lens.

Ze had nog geen ervaring in het foto’s maken met de Nikon 1 camera en ik heb haar daarom laten zien hoe zij eenvoudig de beste foto’s kon maken. De volgende 2 foto’s zijn de mooiste en meest bijzondere die zij heeft gemaakt:

Relevante artikelen

Er zijn geen relevante artikelen beschikbaar