Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Schaffelaarsebos – Herfst 2012

De herfst duurt voor mijn gevoel al best lang, omdat de blaadjes aan de bomen nog steeds aan het verkleuren zijn. Ik vind dit prachtig en daarom ben ik vanmiddag weer op de fiets gestapt om hier foto’s van te maken. Het is altijd moeilijk inschatten om te bepalen wanneer de bossen het mooist zijn en dat is de reden dat ik nu voor de derde keer een artikel over de herfst van 2012 plaats.

De vorige artikelen gingen over de Ginkelse Heide en het Spreulderbos, waar ik ook geprobeerd heb om de paddenstoelen zo goed mogelijk op de foto te zetten.

Fotogalerij

En nog een vraag aan alle lezers van de website en de nieuwsbrief:
Wat is jouw mooiste herfstfoto?

Ik ben erg benieuwd naar jullie herfstfoto’s en ik vraag jullie om deze te delen in de reacties. Een link naar het plaatje is al voldoende.