Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Na de pauze

De ingelaste pauze van ongeveer 2,5 maand is voorbij. De studiedruk is afgenomen en er is weer tijd om foto’s te maken en te bloggen over fotografie, waar ik heel erg blij mee ben. Je kunt binnenkort een artikel verwachten over het fotograferen van een muziekstudio, waar ik pas ben geweest.

In de tussentijd

Ik heb niet stilgezeten. Er zijn weer een aantal vragen aan de Vraagbaak toegevoegd. Daarnaast is Jan Pesman bezig om mijn artikelen te screenen op foutjes, die binnenkort gecorrigeerd zullen worden. Jan, via deze weg bedankt voor de moeite om mij te helpen mijn artikelen te verbeteren!

Rest mij niets anders dan jullie nu een fijne Pasen te wensen.

Relevante artikelen

Er zijn geen relevante artikelen beschikbaar