Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Bloggen voor Fotoclub.nu

Ik ben door Marcel Wiegerink benaderd met de vraag of ik af en toe een blog wilde schrijven voor Fotoclub.nu. Dat vind ik een grote uitdaging omdat het een snelgroeiende fotoclub is met als doelstelling om de grootste te worden van Nederland in 2013! En daar mag ik aan meehelpen, dat vind ik nogal wat.

Ik heb er kort over na moeten denken, omdat ik het verschil tussen mijn eigen blog en de website van Fotoclub.nu best groot vind. Aan de andere kant is het wel een hele mooie mogelijkheid om beter te worden in het bloggen, naamsbekendheid te verwerven en om beter te worden in het fotograferen!

Zo nu en dan zullen er dus artikelen van mij op de website van Fotoclub.nu verschijnen en ik zal vanaf mijn eigen website ook daar naar verwijzen, zodat de bezoekers van de site en lezers van de nieuwsbrief niets hoeven te missen!