Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Elke week een foto!

Soms vind ik het lastig om inspiratie te vinden voor een foto.. Urenlang nadenken over een onderwerp en tegelijkertijd het internet afstruinen om iets nieuws of leuks te vinden. Som kwam daar ook het idee langs om elke dag of elke week een foto te maken. En dat laatste wordt mijn nieuwe uitdaging.

Ik ga proberen elke week een bijzondere foto te maken met mijnĀ Canon IXUS 105 en die plaats ik op de site. De camera ligt momenteel te verstoffen in een laatje en dat is zonde. Ik weet nog helemaal niet wat het gaat worden. Het onderwerp staat niet vast, het tijdstip ook niet, niets staat vast.

Zijn er lezers die mee willen doen? Je kunt een linkje naar je foto plaatsen in de reacties of plaats een foto op de Wall van mijn Facebook pagina.