Fotografie voor beginners
De inhoud van deze website wordt niet meer bijgewerkt. Lees hier meer.

Doe mee aan de Canon EOS 6D contest van het NRC! – Afgelopen

Het NRC houdt samen met Canon een fotowedstrijd waarmee je een Canon EOS 6D kunt winnen. En dat is een mooie camera! Het thema is ‘weinig licht’ en je kunt tot maandag 24 juni 2013 15:00 uur jouw foto inzenden.

Het volgende staat op de website:

Zorg dat je bij de beste 10 zit door je familie en vrienden te laten stemmen op jouw foto. Werf zoveel mogelijk stemmen en maak kans op de Canon EOS 6D kit (of een Canon objectief voor professionals) en een publicatie incl. naamsvermelding in NRC Handelsblad. De beste 10 foto’s worden voorgelegd aan een vakjury. De vakjury kiest de winnende foto.

Het is dus heel eenvoudig om mee te doen en om stemmen te krijgen.

En wat als je bij de beste 10 zit?

Deze tien hoogst gewaarde zullen in NRC Handelsblad een publicatie krijgen inclusief naamsvermelding en jury commentaar. Tevens wordt ook de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Niet geschoten is altijd mis, dus kies de beste foto uit die bij dit thema past en schakel je netwerk in om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!

Upload je eigen foto en plaats een linkje in de commentaren hier op de site, dan zal ik ook op jou stemmen! Stemmen jullie ook op mijn inzending?

http://canon.nrc.nl/Picture/view/854